Skole

Skole- og undervisningstilbud i Hornbæk og omegn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Hornbæk skole

Hornbæk Skole
Søren Kannesvej 6, 3100 Hornbæk
Telefon: 49 28 16 80
E-mail: hornbaekskole@helsingor.dk

Én ud af 12 skoler i Danmark

Hornbæk Skole blev i efteråret 2021 udvalgt som én ud af blot 12 skoler i Danmark til at være såkaldt LEAPS-skole– og skolen er nu i fuld gang med at rulle det ud.

LEAPS har vist super gode resultater, både når det kommer til det faglige og til elevernes trivsel – og går kort og godt ud på at skabe ‘meningsfuld undervisning gennem en tværfaglig og projektbaseret læringsmodel‘.

Skolen får udgifterne til at indføre LEAPS dækket af Kata Fonden (efteruddannelse, evaluering, konsulentbistand osv.) – og allerede nu sker der løbende nye tiltag. Udover at det forhåbentligt bliver en stor gevinst for elevernes læring og motivation, betyder det også større søgning til skolen – lærere, der vælger skolen til blandt andet pga. LEAPS.

LEAPS står for Læring og Engagement gennem Autentiske Projekter med Fokus på Science. LEAPS støttes bl.a. af Novo Nordisk Fonden og Lundbeckfonden – og du kan læse mere her, hvis du er nysgerrig.

Skolen er delt i 2 faser. Det betyder, at eleverne går i fase 1 fra 0.-4. årgang og i fase 2 fra 5.-9. årgang. Antal elever: 460.

21. århundredes kompetencer
Børn skal ikke længere bare lære om, hvordan verden har set ud, eller hvordan den fungerer lige nu. De skal også lære, hvordan de kan begå sig i den fremtid, der venter dem. Derfor arbejder Hornbæk Skole målrettet med det 21. århundredes kompetencer. Det betyder, at der i undervisningen løbende inddrager de 6 kernekompetencer, der peger ind i den fremtid.

  • Videns konstruktion
  • Problemløsning og innovation
  • Samarbejde
  • Teknologi, IT og Læring
  • Kommunikation
  • Selvevaluering

Madordning

Hornbæk Skole har madudlevering fra kantinen. Man kan bestille mad på nettet hos MADVOGNEN.DK, og så bliver den leveret til skolen. Madvognen er en privat leverandør, og alle dialog omkring maden foregår direkte mellem forældre og Madvognen.