Hornbæk havnefest 2023

Hornbæk Havnefest danner hvert år rammen om tre hyggelige og festlige dage for hele familien. Havnefesten byder på hygge og underholdning for store og små.

Uge 30 er en festuge og der er sjov i gaden og masser af musik.

Sommeren nærmer sig. Det samme gør Hornbæk Havnefest 2023. Det sker i weekenden 28. – 30. juli.  Årets program byder både på nyskabelser og naturligvis også gode, gamle havnefestklassikere.

Med årets åbningsshow prøver vi noget nyt. Vi har lavet aftale med radiovært Henrik Milling om at designe en helt særlig quiz-version til Hornbæk Havnefest. Det sker nu med: “QUIZ! – Det er fredag med Milling & Molbech”

Det bliver en udendørs quiz for hold, hvor hornbækkere o.a. bliver udfordret i forhold til Hornbæks lokalhistorie, TV, film, radio og musik gennem tiderne. Med sig på scenen har Milling sin faste makker fra DR, Nicolai Molbech. Så kom og vær med til en munter start på Hornbæk Havnefest, hvor også du kan deltage.

Læs mere om quizzen og tilmelding af hold på havnefestens hjemmeside.

I det omfattende program for weekenden kan du bl.a. møde Sanne Salomonsen feat. Electric Guitars, Bryan Adams Tribute, Gasbox, Beverly Hills Orchestra feat. Zindy Laursen, vores lokale band Sweet Charlie 5 m.fl.

Du kan deltage i lørdagens Damefrokost og Plankedyst, søndagens Sildebord og Slidskeræs – og for de yngre er der naturligvis Sildekasse GrandPrix og så er der koncert med Kaya Brüel & Ole Kibsgaard, kendt fra DRTV.

Hele programmet kan ses her 

Havnefestens overskud går til ungdomsarbejde i Hornbæk

Hornbæk Havnefest arrangeres af Hornbæk Idrætsforening i samarbejde med en række andre.  aktører og havnefestens overskud går til ungdomsarbejde i Hornbæk.  Havnefestens særlige stemning skyldes i høj grad de ca. 350 frivillige, der hvert år er med til at skabe en meget hyggelig og festlig havnefest.

Til årets havnefest anbefaler vi at købe billetter i forsalg. Det foregår via billetten.dk og det er muligt at købe partoutbillet til alle tre dage eller endagsbillet.

Følg med på Havnefestens egen webside og hold øje med Facebook.

Foto: Hanne Jørgensen

Uge 30 er historisk set den uge, hvor der kommer flest gæster til byen, og den uge hvor der er mest gang i den.

Men uge 30 er ikke blot havnefesten, der sker nemlig også en masse rundt omkring i byen hele ugen. Så hold øje med kalenderen her på siden for et samlet overblik eller tjek de forskellige steders egne websider og Facebook ud.

Har du noget du vil tilføje omkring Havefesten og/eller uge 30, så skriv til os 3100@hornbaekliv.dk

Pas på jer selv og hinanden og rigtig god fornøjelse!

Arrangementer tilføjes i kalenderen.