Sommeren er godt i gang og Hornbæk summer af liv. Uge 30 er historisk set den uge, hvor der kommer flest gæster til byen, og den uge hvor der er mest gang i den.

Men uge 30 er ikke blot havnefesten, der sker nemlig også en masse rundt omkring i byen hele ugen. Så hold øje med kalenderen her på siden for et (nogenlunde) samlet overblik eller tjek de forskellige steders egne websider og Facebook ud!

Foto: Rasmus Andersen

Uge 30 er en festuge og der er sjov i gaden og masser af musik.

Er du i Hornbæk i uge 30 for at vurdere om byen er et sted for dig at flytte til, så lad være med kun at basere din beslutning på dine oplevelser i den uge. Her er sjovt og masser af liv i uge 30, men det er ikke et 100% retvisende billede af hvordan byen ser ud de resterende 358 dage.

Nogle lokale søger ud af byen for at undgå uge 30 og andre lokale bifalder liv & glade dage og hopper ombord i løjerne med begge ben. Udover musik og fest, er ugen også præget af hyggelige traditioner såsom ‘Damefrokosten’ på havnen, Sæbekasseræs eller den årlige lokale havefest.

Tjek alle de mange aktiviteter ud og se hvad der falder i din smag. Og husk, ugen er kun mulig at gennemføre med støtte og hjælp fra masser af fleksible erhvervsdrivende og en stor mængde frivillige.

Vær’ overbærende og smilende – så går det hele nok.

Musik er der masser af!

UGE 30Det Fedtede Hjørne er fuld af sol, musik, rosé og fest i Hornbæk! Der er både livemusik og DJ, og en fugl synger om tilbud på magnum flasker rosévin. I år er der igen givet tilladelse til, at spærre vejen af for biler på hjørnet, så der kan holdes en hyggelig fest på gaden. Torsdag er aldersgrænsen 18 år efter kl. 21:00. Fredag og lørdag er aldersgrænsen 20 år efter kl. 21:00.

Foto: Rasmus Andersen

Hornbæk ugen i Fiskehuset & Maritina

Forvent intet mindre end cosy, hygge og loungemusik, når Hornbæk ugen løber af staben på havnen med Fiskehuset som en af de store arrangører og bagmænd for god stemning.
Fiskehuset Hornbæk & Maritina vil i langt højere grad end tidligere år være synlige og bidrage til både arrangementer og aktiviteter på Havnefronten.
De har professionelle bartendere i Maritina og unge “runners” vil sørger for en skyhøjt service niveau.
Maritim stemning blandes denne uge med feststemning, kolde drinks og fed musik, enten fra optrædende bands, Maritinas egen DJ HAMMER eller husets soundbox. Husk at BOOKE plads i loungen til weekenden i uge 30 hvor Hornbæk Havnefest løber af stablen.

Pas på jer selv og hinanden og rigtig god fornøjelse!

Har du noget du vil tilføje omkring uge 30, så skriv til os 3100@hornbaekliv.dk

Arrangementer tilføjes i kalenderen.

Foto: Rasmus Andersen