UGE31 er en uge fyldt med gratis aktiviteter for hele familien, udbudt af lokale aktører i hele Hornbæk.

Aktiviteter for alle

Uge 31 Hornbæk er en uge for ikke-atleter, som gerne vil være aktive i deres ferie med familie og venner. Ugen er for fastboende og gæster – alle er velkommen!

Uge 31 Hornbæk henvender sig til alle! Både børnefamilier og singler, unge såvel som seniorer.

Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt udenfor i de smukke rammer, Hornbæk har at byde på. Så tag yogamåtten med på stranden, dansetrinene med på molen eller løbeskoene med i skoven, og gør uge 31 både sund og sjov.

Erfaringen fra de tidligere år er, at man skal komme i god tid, da mange hold lynhurtigt overtegnes.

Historien bag

Uge 31 Hornbæk blev søsat første gang i 2013 i et samarbejde mellem Hornbæk Turistforening, lokale borgere og VisitNordsjælland som led i et EU-støttet projekt, der skal hjælpe byen sammen med en række andre badebyer med at genskabe fortællingen om den klassiske badeby.

Det er lokale aktører, der hver især byder ind med undervisning i det fri, og styregruppen bag ugen arbejder alle med projektet i deres fritid. Fra 2020 har Hornbæk Turistforening givet projektfanen videre til Hornbæk Fitness, som nu med-administrerer Foreningen UGE31 i Hornbæk.

Uge 31 er vokset for hvert år der er gået, og der kommer mange lokale til de forskellige aktiviteter, men også rigtig mange sommerferiegæster som synes det er fedt at der er noget som alle kan deltage i, store som små.

Se komplet program her.

GrillTennis

Vi har luret i programmet og udvalgt et par ting, som vi i hvert fald skal tjekke ud og prøve af:

  • Mandag til torsdag i uge 31, arrangere Hornbæk IF åben fodbold træning for 6-14 årige. Kom og hver med til nogle sjove timer på banen. Mere info her.
  • d. 31. juli Surfski er den nye sjove ting i år – det er hverken havkajak eller turkajak, men helt sin egen. Der er har 6-8 begynder-surfski at lege med. Så kom og prøv, og måske du både lærer soloredninger, roteknik og måske fanger du din første bølge? Kom i sportstøj der kan klare en tur i vandet. Mere info her.
  • d. 1. august står vi tidligt op til en omgang træning rundt om søen. Kom og træn udendørs fitness rundt om Hornbæk Sø på de opstillede træningsstationer sammen med instruktør.
  • d. 2. august er der lækker yoga med Stina (yoga er der faktisk hver dag med forskellige instruktører) UGE31 skriver: “Yoga er at forene krop og sind, og du vil mærke kroppen både bliver styrket og smidiggjort – og du kan slippe tankerne. Du bliver guidet gennem et flow af dynamiske yogastillinger i et tempo, hvor alle kan være med. Vi afslutter med en dejlig afspænding og meditation”. Den er vi med på!
  • d. 2. august er der også den årlige cykeltur i Hornbæk og omegn. Årets smukke kultur/natur/cykeltur er på ca. 30 km – husk hjelm.
  • d. 5. august kl. 10 er der på PUK Zumba marathon i 3 timer m. 7-9 forskellige instruktører fra nær og fjern. Kom og vær aktiv i form af Zumba og få aktiveret hele kroppen. Styrk din udholdenhed og find dine indre danse- “muskel” frem og ryst den mås!
  • d. 6. august er der Yin Yang Yoga på Museumsgrunden, skråt overfor det Fedtede Hjørne. Og bagefter er der stort arrangement på pladsen for hele familien med fokus på den kommende Kunsthal på grunden. Dagen vil blive et skønt miks af kunst, sundhed, og musik. Det starter med fællessang efter yoga og kører hele dagen til kl. 16:00 Se hele programmet her.

Udover ovenstående er der et HAV AF AKTIVITETER! Tjek selv programmet ud og find det du synes lyder spændende. Mød op alene eller med din familie og venner. Der er masser at tage sig til og noget for alle.

Har du en idé eller er vil du afholde en aktivitet?

Som udgangspunkt kan alle byde ind med en aktivitet, så længe det er noget der giver mening, samt noget der kunne skabe værdi for uge 31. Der er som sådan ikke nogen kriterier, så længe det er noget der er med sundhed at gøre.

Hvis man har en idé til en aktivitet, som man har lyst til, skal på programmet for uge 31 så kontakt: info@uge31.dk

Der ligger flyers rundt omkring i butikkerne og ellers så følg Uge 31 på Facebook