“Hos Emilie og Anders er vi altid blevet mødt med stort overskud, kæmpe smil og tilsyneladende uendelig glæde og engagement i de små”.

Om Emilie og Anders’ pasningsordning

Emilie åbnede sin pasningsordning i 2017, og inden da arbejdede hun i institution, hvorfra hun har flere års erfaring. Derudover har hun en uddannelse som kostvejleder med børn og overvægt som speciale.

I 2019 valgte Emilies mand Anders at blive en del af pasningsordningen. Siden da har de tilbudt 2 faste voksne til en mindre børnegruppe.

Emilie og Anders har selv en dreng og en pige fra hhv. 2013 og 2016.

Hverdag og værdier hos Emile og Anders

Pasningsordningen hører til i et hyggeligt, ny-opført hus på en stille lukket villavej i Hornbæk.

Huset, der er et ikke-ryger-hjem, byder på skønne legeområder både inde og ude med en dejlig aflukket have, hvor børnene kan hygge sig i sandkassen, på rutsjebanen m.m.

I huset bor også Walther, som er en rar hund, og så er der kaniner i bur i haven.

Børnene tilbydes morgenmad, mælk/vand og rugbrød med forskelligt pålæg og nogle dage varm mad til frokost. Der er ofte hjemmebag samt frisk frugt og grønt hver dag. På ture er der naturligvis madpakke med.

Pasningsordningen kan tilbyde vikarordning, såfremt der skulle være brug for det. Det er Emilies tvillingesøster Charlotte, som også er godkendt af Helsingør Kommune og har erfaring med børnepasning fra institution. Charlotte har selv har 2 sønner.

Erfaring med præmature børn.

Praktisk info
Åbningstid: Mandag til torsdag 7-16 og fredag 7-15.30.
Ferielukning aftales nærmere, men bliver altid meldt ud i god tid.
Egenbetaling: 2.590 kr.
Kontakt: 31 23 02 32

Se mere her

Tekst-indholdet til denne side er leveret af den enkelte dagplejer, men nedenfor kan du læse anbefalinger fra forældre til børn i pasningsordningen.

“Det siger forældrene…”

Hos Emilie og Anders er vi altid blevet mødt med stort overskud, kæmpe smil og tilsyneladende uendelig glæde og engagement i de små. Vores datter har elsket at være der fra første dag. Vi har kun oplevet det som meget positivt, at de er to voksne og dermed en lidt større børneflok – så er der altid en jævnaldrende at lege med. Der er trygge og rolige rammer, men alligevel plads til grin og leg og masser af aktiviteter, som gåture til sø og skov, formiddage i hallen eller på legepladsen, besøg på biblioteket samt årstidsvarieret krea-hygge. De varmeste anbefalinger herfra.
Ane, mor til Signe, som har gået i pasningsordningen 2019-2021

Hornbækliv vil rigtig gerne bringe flere anbefalinger fra familier, hvis børn har gået i pasningsordningen. 
Så har I lyst til at dele jeres erfaringer med andre børnefamilier, så kontakt os endelig.