Når man bevæger sig rundt i Hornbæk i dagtimerne på hverdage, er det næsten altid sikkert, at man støder på Gitte og ladcyklen – fuld af glade børn

Pasningsordningen har eksisteret i 15 år og drives af Gitte, som selv er 49 år gammel. Gitte er selv mor til fire børn på hhv. 28, 24 og to på 18 år.

Hverdagen og værdier hos Gitte

”Jeg vægter, at det er børnene, der er i centrum med masser af kærlighed og kram og tryghed. Hvad dagen står på kommer an på dagsformen, og hvad der er stemning for. Men vi cykler ofte på strandlegepladsen, hvor vi spiser vores madpakker”.

Hos Gitte er der morgenmad, frokost (hjemme eller madpakker som Gitte står for), samt masser af frugt/grønt dagen igennem og hjemmebagte boller.

Der er tid og ro til dejlige eftermiddagslure, og om eftermiddagen tilbringes tiden hjemme,, hvor der er plads til både at lege ude og inde. Der gøres meget ud af at igangsætte aktiviteter, der passer til børnenes stadie motorisk og udviklingsmæssigt, og der tages individuelt hensyn til hvert barn.

Gitte er et kendt ansigt i byen, og er værdsat af mange familier efter at deres unger har gået hos Gitte.

Ladcyklen og den grønne heldragt er nærmest blevet Gittes kendetegn. Og man ser hende ofte suse rundt i Hornbæk med cyklen fuld af søde unger.

Praktisk info:

Åbningstider: mandag-torsdag 7-17 og fredag 7-16
Egenbetaling: kr. 2.520

Kontakt: sauntevenget13@gmail.com

Hornbækliv vil rigtig gerne bringe nogle historier om familier, hvis børn har gået i pasningsordningen.
Så har I lyst til at dele jeres erfaringer med andre børnefamilier der kommer her til byen, så kontakt os endelig.

Tekst-indholdet til denne side er leveret af den enkelte dagplejer, men nedenfor kan du læse anbefalinger fra forældre til børn i pasningsordningen.