Aktiviteter, hvor havet indgår, er naturligvis en stor del af livet i Hornbæk. Havnen, stranden og havet er samlings- og omdrejningspunkt for rigtig mange indbyggere og en medvirkende faktor til, at mange flytter hertil.

”Vi har mange surfere fra Københavnsområdet, der har valgt at bosætte sig i Hornbæk og nu nyder godt af at have faciliteterne for deres sport lige udenfor døren.

Om du er ny i byen eller bor her allerede og er glad for saltvand, vind og bølger, så kom ned i den store røde bygning på Havnen og tag en snak med os i Hornbæk Bådklub. Sammenholdet er fantastisk, og der er plads til alle aldersgrupper og niveauer”.

I Hornbæk Bådklub er der mange muligheder, og vi har både joller, supboards, sit on top kajakker og surfboards, som du kan råde over, efter at du har meldt dig ind.

Vi er en aktiv ungdomsafdeling med mellem 20-30 børn og unge i alderen 7-17 år. Dertil kommer en stor gruppe engagerede forældre og hjælpere samt 2 trænere.

Flere afdelinger

HBK-Ungdom er en aktiv ungdomsafdeling med 20-30 børn og unge i alderen 7-17 år. Dertil kommer en stor gruppe engagerede forældre og hjælpere samt 2 trænere.

”Vi sejler 2 gange ugentligt med ungdomssejlere i alderen 8-18 år, hvor vi sejler i 1-mands og 2-mands joller af typen Tera, Feva, Europa og Laser joller. Bagefter spiser vi aftensmad sammen i klubhuset, som forældre og frivillige på skift står for. Hver sommer afholdes årets højdepunkt ”Sejler-camp”, hvor vi overnatter og sejler en hel weekend og har en masse sjov og hyggeligt samvær – unge som ældre. De unge sejler kapsejlads udenfor havnen, og de mindre er med til en legende tilgang til vandtilvænning på supboards og i joller. Vi kalder det Sejl & Leg”.

Sup & Surf er en hurtigt voksende del af bådeklubben, og det har fået mange nye medlemmer til at melde sig ind i klubben.

Klubben råder over 6 supboards og 6 surfboards, som man kan bruge efter et frigivelseskursus. Hvis det er noget for dig, så kom og vær med til fælles paddle-outs, downwinders, solnedgangsture og spændende trænings workshops.

Der er 4 instruktører som jævnligt holder kurser og events. Mini-12’er gruppen er en gruppe på 10-15 frivillige, der hjælper til omkring Mini 12’er sejladsen for patienter fra Rigshospitalet/Glostrup Neurocentrets Klinik for Rygmarvsskader i Hornbæk.

Kølbådssejlads kan man deltage i ved onsdags sejlads. Man kan melde sig til på gastebørsen på Hornbæk Bådklubs hjemmeside, hvis man har lyst til at komme med ud og stifte bekendtskab med nye sejlervenner. En del sejler i CB66 både.

Onsdag aften sæsonen igennem, dvs. fra maj til sidst i september med sommerferie i juli, sejles der aftenmatch i farvandet ud for Hornbæk.

Fía og Fanny gør bådende klar og tjekker, at alt er ok, inden ungerne skal på vandet.

Det sociale vægtes højt

Med sin store terrasse og landets flotteste panoramaudsigt, er Hornbæk Bådeklubs klubhus det naturlige sociale omdrejningspunkt for klublivet og medlemmerne. Her mødes man til arrangementer efter sejladsen eller blot for at møde andre medlemmer til en hyggelig sludder. Der arrangeres både fredagsbar og lørdagsfrokost m.m.

Vi glæder os til at møde dig.

Læs mere om Hornbæk Bådklub.