Området har I lang tid været et sølv-/guldbryllupskvarter men det er ved at vende nu og der er i de sidste 3 år kommet mange børnefamilier til.

Hvem:

Familien består af Helle (47) selvstændig grafiker & Sebastian (50) teamkoordinator på et DSB værksted og deres to drenge Axel (15) og Viggo (7).

Sebastian er SUP instruktør og meget aktiv i surf-klubben. Helle er en aktiv vinterbader og ikke mindst passioneret strikker!
Hun er også benhård “gym-coach” for en flok kvinder, der hver tirsdag og lørdag får sved på panden rundt omkring i byen og på stranden.

De har boet i Hornbæk siden 2018 og flyttede hertil fra Helsingør.

Fam. Thygesen:

Vi flyttede til Hornbæk i 2018, og bor i bunden af den lukkede vej Sauntevænget.

Det er en hyggelig klassisk villavej, hvor der ikke er gennemkørende trafik, så det er sikkert for børnene at lege, køre på cykel mm.

Fra Sauntevænget er der en sti til Carl Bødker Nielsens Vej, Hornbækhallen (Hornbæk Idrætsanlæg), fodboldbanerne, skaterbanen samt trinbrættet Karinebæk Station, hvor lokaltoget kører til henholdsvis Helsingør og Gilleleje. Der er også en sti fra Sauntevænget op til Holmegårdsvej, hvor man kan gå over til stisystemet Engdalen, der går helt ned til Hornbæk Sø samt et lille skovstykke med kælkebakke om vinteren.

“Vi er glade for området, da vi kan gå til alt ting, og hurtigt kan komme til natur, strand og by”.

Holmegårdskvarteret

Er alle de veje der går ud fra Holmegårdsvej, Holmevænget, Borsholmvænget, Sauntevænget, Støberens Vænge, Løvvænget, Bødkervej samt de små side veje hertil. Det ligger i gå/cykelafstand til alle herlighederne i Hornbæk.

På cykel tager det 5 minutter ned til byen, havnen, plantagen mm. Det er ned af bakke hele vejen, så det tager derfor lidt længere tid, når man skal hjem igen ’op ad bakke’.

På Borsholmvænget ligger der en skomager, på Holmevænget er der en frisør og i starten af Bødkervej er der en cykelsmed.

Om sommeren bliver der holdt loppemarked på Sauntevænget, Borsholmvænget og Holmevænget. Og til Halloween er der en del, der pynter op og deler slik ud til de udklædte børn, der kommer forbi.

Bor du i Holmegårdskvarteret?
Så hører vi gerne fra dig, så vi kan få endnu flere beretninger på hornbækliv.dk